Scrisoare de Mulțumire

Recent am fost internat la Spitalul Raional Florești cu dureri mari la șold, fiind diagnosticat cu coxartroză. Pentru mine orice mişcări obişnuite precum mersul pe jos, ridicatul şi aşezatul pe scaun erau însoțite de direri insuportabile. Nopțile, de asemenea, erau un chin.
Șansa de a duce un mod normal de viață, fără dureri și disconfort mi-au dat-o echipa de medici din Secția Traumatologie, dnii Valeriu Olaru, Octavian Gălățeanu și Andrian Guțu, cărora închin și le aduc cele mai sincere mulțimiri și plecăciuni. Mulțumesc anesteziologului Octavian Sîrbu, asistentelor medicale de operații, pentru efortul depus. Vreau menționez dumnealor împreună crează o echipă medicală profesionistă, de excepție, care își cunoaște bine meseria, dar și știe a se mobiliza la maxim. Le sunt recunoscător pentru simțul responsabilității, al datoriei, umanismului, pentru sensibilitate și generozitate alături de cunoașterea tehnicii și procedurii medicale de protezare.
Faptul am făcut această intervenție aici, la Spitalul Raional Florești, m-a scutit de multe drumuri și eforturi, care la momentul cela îmi produceau dificultăți.
Cuvinte de recunoștință adresez tuturor lucrătorilor colectivului Secției Traumatologie, ale căror competențe de specialitate sunt însoțite de calități umane de excepție. În perioada de reabilitare au avut o atitudine binevoitoare, m-au tratat cu receptivitate și răbdare, adresându-se cu respect și înțelegere.
mulțumesc tuturor pentru munca, bunătatea și grija dumneavoastră. Datorită acestei atitudini eu astăzi mă simt mai bine!
doresc fiți mereu înconjurați de tot ce-i mai bun, iar oamenii care apar în cale, fie profund recunoscători. Să fiți mereu în grija Domnului!
Cu deosebit respect și apreciere,
Sergiu Rusu, locuitor al or. Florești