Donația binevenită de 30000 de măști medicale

Administrația IMSP Spitalul Raional Florești din numele colectivului lucrătorilor medicali aduce sincere mulțumiri AO Centrului de Dezvoltare Comunitară în Mediul Rural, Fundația de Caritate ,, Do for Life” și AO Societatea Vînătorilor și pescarilor din Moldova pentru donația binevenită de 30000 de măști medicale, în special d-nei deputat Larisa Novac pentru contribuție la această donație.
Măștile medicale vor fi utilizate pentru protecția lucrătorilor medicali care zi de zi stau la straja sănătății cetățenilor raionului nostru.
Acest echipament va fi de folos tuturor lucrătorilor medicali pentru a limita transmiterea virusului, de a reduce infecția în rândul persoanelor contacte cu lucrătorii medicali, pentru profilaxia și gestionarea noilor izbucniri. Cantitatea donată de măști va asigura necesitățile lucrătorilor medicali pe o perioadă de 3 luni.
Suntem recunoscători pentru donația primită, le dorim donatorilor și d-nei deputat Larisa Novac multă sănătate și succese mari în activitatea lor.

CU STIMĂ,
Echipa IMSP Spitalul Raional Florești